More proudout!

proudOFFER


Loading Events
  • This event has passed.

Gay and Lesbian Filmweekend – films in kleuren van de regenboog

February 22 @ 19:30 - 23:59 CET

|Recurring Event (See all)

One event on 22. February 2019 at 7:30pm

Gay and Lesbian Filmweekend - films in kleuren van de regenboog
Voor de zesde keer organiseert Podium Vlieland een Gay and Lesbian Filmweekend, en vanwege het succes van voorgaande edities nu zelfs twee keer. Zoals altijd zal elke film kort worden ingeleid door theaterdocent, regisseur en recensent Gooitsen Eenling.

Tussen de vertoningen door in het, volgens Monique van de Ven, mooiste filmhuis van Nederland, is er volop tijd om Vlieland te voet of per fiets te verkennen. En wat te denken van een goed gesprek onder ‘soortgenoten’ op een (verwarmd) terras met uitzicht op zee of in één van de restaurantjes en café ’s in de Dorpsstraat? Er worden mogelijkheden aangeboden om samen te borrelen en te eten. Kortom, alle ingrediënten voor een weekend vol cultuur en natuur. Om er eens helemaal uit te zijn.

Samen met vier uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotel De Veerman, Badhotel Bruin en Hotel Zeezicht – biedt Podium Vlieland een zeer aantrekkelijk arrangement voor dit filmweekend aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films voor slechts €174 per persoon op basis van een tweepersoonskamer in het Vlielandhotel en Hotel De Veerman. Een tweepersoonskamer in Hotel Zeezicht of Badhotel Bruin kost €184. Alleenreizenden betalen een toeslag van €25 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen

Details

Date:
February 22
Time:
19:30 - 23:59
Event Category:

Organizer

Podium Vlieland

Venue

Podium Vlieland
Dorpsstraat 84
Vlieland, 8899AK Netherlands
+ Google Map

Advertising

Dekkoo

Whats going on in Vlieland:


To stay up to date, subscribe to our Newsletter. SUBSCRIBE!


Advertising
Proudout.com is not responsible for the content of the event. Any use or further processing of the provided data is only permitted with the express permission of proudout.com.